top of page
Dacă nu ai putut să accesezi Programul Naţional FIV sau dacă ai planificat să susţii singură costurile procedurilor, informaţia de mai jos poate fi utilă pentru a-ţi forma o idee concretă.
Este foarte dificil să se determine exact costul. pretul diferă în funcţie de protocolul folosit şi de tipul de medicamente utilizate. Prin urmare, este bine să afli cu aproximaţie câte zile de tratament îţi sunt necesare şi care este costul medicamentelor. Unele teste care sunt necesare înainte de începerea tratamentului FIV, cum ar fi analiza spermei (care de obicei se efectuează o dată), teste de sânge pentru estradiol şi ecografiile de monitorizare, pot fi incluse în preţul iniţial. De asemenea, un cost suplimentar, după transferul de embrioni poate fi cel de crioprezervare a embrionilor care nu au fost transferaţi. Preţul procedurii poate fi diferit în funcţie de metoda de fertilizare: ICSI - utilizată pentru tratamentul infertilităţii masculine severe, este mai scump decât FIV-ul clasic.
Noi mentinem costurile de tratament reduse si platiti doar pentru serviciile de care aveți nevoie în loc de all-inclusive cost. Costul de medicatie FIV, de asemenea, se va calcula separat în functie de nevoile individuale. La Lifeborn noi va permitem sa controlati costurile prin furnizarea unui numar de optiuni de tratament și permitandu-va sa decideti cel mai bun tratament si costul pentru familia ta.
Profita de tarifele noastre de succes pentru a mentine costurile cat mai mici posibil, completeaza formularul de mai jos si programeaza-te pentru o consultatie.
bottom of page