top of page
Search
  • Writer's pictureLife Born

Programul Primul Copil

Multe cupluri se confrunta cu neputinta de a avea un copil.

Cuplurile care doresc sa aiba copii isi propun ca acest lucru sa se intample rapid. Atunci cand, după un an de contact sexual regulat si fara contraceptie, nu apare o sarcina, se vorbeste despre infertilitate. Motivele pentru infertilitate sunt extrem de diverse si pot exista in mod egal la barbati, cat si la femei.

Cuplurile nu gestioneaza foarte bine aceasta veste a infertilitatii din punct de vedere emotional si în momentul in care isi indreapta atentia catre specialisti, sunt descurajati de costurile mari sau foarte mari ale tratamentului de fertilitate.

De cativa ani incoace, Ministerul Sanatatii si Clinica Life Born, impreuna cu alte clinici din tara, implementează programul național de fertilizare in vitro sau Programul Primul Copil, cum ne place noua sa il denumim. Prin acest program, cuplurile pot beneficia de decontarea cheltuielilor pentru o sumă de pana la 10.000 lei.

Deloc de ignorat, acest program poate aduce beneficii enorme cuplurilor care au intampinat pana acum dificultati in gestionarea costurilor cu tratamentul de fertilitate. Stresul liniutelor pe testul de sarcina si a maratoanelor sexuale pentru copilul atat de dorit, poate acum sa-si parcurga calea sub indrumarea unei echipe experimentate care va va insoti cu empatie pe parcursul tratamentului.

Pentru mai multe detalii poti sa ne suni la numarul de telefon 0783 018 023 sau sa accesezi acest link:

7,579 views0 comments

Commenti


bottom of page